Împreună pentru Bucuria Cunoașterii!

Evenimente

Împreună pentru Bucuria Cunoașterii!

Vineri, 10 Martie 2017

Cros pentru școli

 

     După experienţele minunate din ultimii doi ani, şi anul acesta școala noastră s-a înscris la a treia ediție a evenimentului sportiv si de implicare socială – Cros pentru Școli, organizat de Fundația Comunitară Iași pe 20 Mai.

 

În 2015, prin implicarea copiilor şi părinţilor, am reuşit să strângem peste 7.000 lei din care am achiziţionat materiale didactice pentru copiii de la şcoala din Stânca Roznovanu, iar în 2016, am strâns peste 10.000 lei pentru  materiale didactice elevilor de la şcoala din Pădureni. Anul acesta, ne propunem să încurajăm și mai mult lectura în rândul copiilor grădiniței și școlii noastre prin îmbogățirea bibliotecii cu titluri noi și prin amenajarea unor spații informale care invită la citit.

     Vă invităm să vă implicați ca alergători  și susținători atât dumneavoastră cât şi copiii pentru cauza noastră! Mai multe detalii, găsiți aici: http://crospentruscoli.ro/2017/proiecte-inscrise/detalii-proiect/?id=25&suma=0

                   

 Ce așteptăm :

     Pe scurt, să alergați pentru cauza propusă de noi și descrisă mai sus. Practic, dacă doriți să fiți alături în sprijinirea acestui proiect, ar trebui să vă înscrieți pe site-ul Fundației Comunitare Iași. Înscrierea presupune achitarea unei taxe (30 de lei pentru adulți, în cazul copiilor și a profesorilor înscrierea fiind gratuită), dar și mobilizarea unui număr cât mai mare de susținători pentru această cauză, pentru a aduna suma pe care ne-o propunem. Înscrierile se pot face fie individual, fie în echipă.

    Dacă vreți să vă implicați:

      -  fie formăm una sau mai multe echipe pe care le vom înscrie o singură dată cu un obiectiv de minim 2.000 lei pe echipă. Pentru înscrierile echipelor ne puteți contacta la tel. 0727.377.334 sau pe email: leonard.lutia@scoalavarlaam.ro 

   -   fie puteţi participa ca susţinători sau ca ambasadori pentru proiect: 

 

http://crospentruscoli.ro/2017/inscriere-sustinator/

http://crospentruscoli.ro/2017/inscriere-ambasadori/

 

Anunțați-vă prietenii și colegii de faptul că participați la acest cros pentru a aduna cât mai mulți susținători în jurul frumoasei noastre cauze.Pe lângă beneficiile directe pe care le aducem copiilor noștri, participarea la acest cros va fi și un bun prilej de petrecere a timpului liber împreună, în spiritul valorilor care ne leagă. 
 
 Haideţi să alergăm împreună pentru educaţie alături de copiii noştri!

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro