Conferința „Ai Copil. Învață să fii părinte!”

Evenimente

Conferința „Ai Copil. Învață să fii părinte!”

Joi, 8 Decembrie 2016

Şcoala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” şi Grădiniţa „Buna Vestire”, aflate sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, vă invită la două conferinţe „Ai copil. Învaţă să fii părinte!”, care vor avea loc pe 13 şi 15 decembrie, la ora 18.00, la Ateneul din Iași.

Cea de-a XII-a ediţie propune două întâlniri pe tema „Libertate și responsabilitate”, tema anuală de inspiraţie la Şcoala Gimnazială Varlaam Mitropolitul, care vor fi susţinute de Cristina Trepcea și Mihail Neamțu.

Întâlnirea cu  Cristina Trepcea va avea loc marți, 13 decembrie, începând cu ora 18.00,  tema discuţiei fiind „Cum creștem un copil liber, responsabil și fericit”.  Cristina Trepcea este psiholog și trainer în programe educatve, specialist în comunicare, fost prezentator și producător Pro TV, fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului și colaborator Radio Itsy Bitsy.

A doua conferinţă, cu tema Criza libertății în secolul XXI: Între obsesia controlului și curajul responsabilității va fi susținută de Mihail Neamţu, scriitor, licențiat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, cu master în patristică (Durham University) și cercetător post-doctoral la Woodrow Wilson International Center for Scholars (Washington DC). 

Înscrierea la conferinţă se face prin completarea formularului de înscriere: http://bit.ly/conferintaCristinaTrepcea pentru conferința de pe 13 decembrie și a formularului http://bit.ly/conferintaMihailNeamtu pentru conferința de pe 15 decembrie.  Intrarea este LIBERĂ, dar completarea formularului online vă asigură participarea fără să vă mai înregistraţi la intrare, iar dacă sunteţi cadru didactic, vom avea certificatul de participare deja pregătit.

Prima ediţie din Iaşi a seriei de conferinţe „Ai copil. Învaţă să fii părinte!” a avut loc în 2011, fiind o premieră pentru această zonă a ţării. Adresată părinţilor care vor să înveţe cum să aibă o relaţie cât mai sănătoasă, frumoasă şi armonioasă cu copiii lor, conferinţa a reunit la fiecare ediţie peste 300 de participanţi, veniţi nu doar din judeţul Iaşi, ci şi din alte zone ale țării, dornici să discute cu specialişti în creşterea şi educarea copiilor. Evenimentul a avut ca invitaţi, pe parcursul celor nouă ediţii, speakeri cunoscuţi: Cristina Neguţ, dr. Raluca Ghionaru, prof. univ. dr.  Pavel Chirilă, Monica Reu, Cristina Trepcea, diac. Sorin Mihalache, Diana Teodorescu, Maica Siluana, prof. Florian Colceag, prof Virgiliu Gheorghe, Urania Cremene, Oana Moraru, Felix Tătaru şi mulţi alţii şi a devenit deja un eveniment educațional de referință, cu o audienţă care s-a ridicat la mii de părinţi.

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro